SDGSAT-1 ماهواره ای برای کمک به مقابله با آلودگی نوری جهان

ساخت وبلاگ

بهره‌گیری از <a href='/last-search/?q=ماهواره'>ماهواره</a> علمی SDGSAT-1 <a href='/last-search/?q=برای'>برای</a> <a href='/last-search/?q=مقابله'>مقابله</a> با مسئله رو به رشد <a href='/last-search/?q=آلودگی'>آلودگی</a> <a href='/last-search/?q=نوری'>نوری</a> در محیط‌های شهری

بهره‌گیری از ماهواره علمی SDGSAT-1 برای مقابله با مسئله رو به رشد آلودگی نوری در محیط‌های شهری

مطالعه‌ای اخیر از موسسه تحقیقات اطلاعات فضایی زیر نظر آکادمی علوم چین که در مجله بین‌المللی زمین دیجیتال منتشر شد، بهره‌گیری نوآورانه از این ماهواره را برجسته می‌کند.

این مطالعه به روند جایگزینی روشنایی LED به منظور کاهش کربن اشاره می‌کند. در حالی که LEDها دارای مصرف انرژی‌بهینه شده ای هستند، آن‌ها همچنین مشکل جدیدی را ایجاد می‌کنند – آلودگی نور آبی.

این موضوع نیازمند توسعه ابزاری است که بتواند به طور سریع و دقیق منابع نوری مختلف را در مقیاس بزرگ شناسایی کند.

SDGSAT-1 برای پاسخگویی به این نیاز در حال فعالیت است. این ماهواره صرفاً یک ماهواره‌ مثل ماهواره های دیگر نیست؛ بلکه ارائه دهنده داده‌های با وضوح بالا و چندطیفی نور شبانه‌ای است که منابع دیگر ارائه نمی‌دهند.

با انتخاب پکن به عنوان یک مورد آزمایشی، دانشمندان توانایی این ماهواره را با دقت شگفت‌انگیز 92 درصد در تشخیص نور مصنوعی در شب و نرخ درست 95 درصد برای روشنایی خیابان‌ها نشان دادند.

تصاویر این ماهواره الگوهای نور در سراسر شهر را به خصوص جاده ها را به تصویر می‌کشد و نحوه متفاوت بودن آلودگی نوری در نقاط مختلف فضای سبز شهری را نشان می‌دهد.

یافته‌ها تنها نقشه‌ای از نقاط روشن نیستند؛ بلکه تفاوت‌های مهمی را در روشنایی جاده‌ها و روشنایی خیابان‌های مختلف نشان می‌دهند. این امر به تاثیر طراحی شهری و زیرساخت‌ها بر اختیار فناوری‌های روشنایی اشاره دارد.

SDGSAT-1 تنها یک ابزار تک‌کاره نیست. این ماهواره که در تاریخ 5 نوامبر 2021 پرتاب شد، افتخار آن را دارد که اولین ماهواره علمی فضایی است که به دنبال کمک به برنامه 2030 سازمان ملل متحد برای توسعه پایدار است. ماموریت آن نظارت از فضا بر روابط انسان، طبیعت و توسعه پایدار است.

در سپتامبر گذشته، مشارکت SDGSAT-1 در درک ما از رشد شهری و پایداری تاکید شد، زمانی که اولین اطلس جهانی داده‌های دورسنجی نور شبانه مناطق شهری را ارائه داد.

این اطلس تنها مجموعه‌ای از تصاویر زیبا از شهرهای شبانه نیست؛ بلکه مجموعه‌ای جامع از داده‌های با وضوح 10 متر است که 147 شهر را در 105 کشور پوشش می‌دهد و معدن طلایی برای پژوهشگران تعهد یافته به توسعه شهری پایدار است.

The post SDGSAT-1 ماهواره ای برای کمک به مقابله با آلودگی نوری جهان appeared first on صفرویک.

نمایندگی هاست و سرور مجازی از 10 کشور...
ما را در سایت نمایندگی هاست و سرور مجازی از 10 کشور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : offgigo بازدید : 23 تاريخ : يکشنبه 13 اسفند 1402 ساعت: 17:05